Menj Kapálni!

Ellene vagyok az interneten való művelődésnek,a számítógép előtt eltöltött hosszú óráknak.Akárki,aki ezt itt olvasgatja,ne tegye!Ha mégis olvasna,akkor nyomtassa ki,vagy körmölje le a kis kezével,tollal,papírra - a kézzelfogható dolgok sokkal többet érnek!
Ne legyen lusta,és ne legyen sóher!Ha már ingyen ide van pakolva minden,ennyit csak megér!

2013. július 17., szerda

Kis személyiséghatározó

Ön miként határozza meg személyiségét?Pélául....

Ugyan nem követi a divatokat,de facebook fiókját naponta figyelemmel kíséri,nehogy lemaradjon egy szaftos videóról,kommentről,ésatöbbi.Egyáltalán: ilyen szavakat használ...komment...meg lájkol...és megoszt...fene tudja....a közvéleményt szokás megosztani,nem?Esetleg az utolsó falat kenyeret.


Nem befolyásolja a világ,de újabban rendszeresen elolvassa a hírportálokat az interneten(persze a celebvilág pletykáit részesíti előnyben), nadrágtartót hord,elítéli a közel-keleti helyzetet,a vékonykeretes szemüvegét vastag,műanyag keretesre kellett cserélnie,nehogy kinézzék hétvégén a buliban.Vagy inkább hétköznap.

Valaha rocker majd emo-s volt,de felnőtt,továbblépett,úgyhogy hipszter lett,vagy alter,ami még intellektuell is,mert nem érti senki. (Aki egyébiránt tudja,ezek mit is jelentenek,szóljon,mert nekem fogalmam sincs...vagy inkább ne is szóljon,mert nem érdekel,csak megütötte a fülemet,miközben fröccsöztem egy kricsmiben.Mennyi mindent kell kiállni egy ilyen kis firkálmány elkészítéséhez!).

Egyéniségnek tartja magát,ezért olyan sorozatokkal és zenékkel jellemzi saját személyes létét,amiből virtuális barátai megtudhatják,ki is ön valójában. Doktor Ház,vagy inkább Gyilkos Emlék. Inkább Nyújorki, vagy Májámi helyszínelő. Sherlock, vagy Dexter. Loszt,vagy talán kicsit méginkább Trónok harca. Érzelmesen beleélős animaszáundszisztem,értelmiségi kispálos,netán nemzetien dankafeli,esetleg vadul tankcsapda vagy ellenállósan alvin. Önálló gondolatok híján ennyire futja,körülbástyázni magunkat sok kacattal,ne látszódjék az üresség.De manapság ez is elegendő.

Ruhatárát gondosan megválogatja,de nem sznob,mert kilóg belőle néhány testrésze,és a gyárilag szakadt nadrággal fejezi ki vadóc lelkivilágát.Sok citromsárga és neonzöld,mert életvidám személyiség,de van egy szürke garbója a szomorkásabb napokra.Sosem lehet tudni.

Tudja,mi az a twitter,és használja is.Meg tumblr.Ajjajj...émelygek.

A telefonja gombok híjján drágább,és többet tud,mint édesapja otthoni számítógépe.Vagy akár az édesapa.Ezért persze illik őt lenézni.

Szociálisan érzékeny,de csak a szkájpon és fészbúkon értekezik baráti körével,úgy olcsóbb,és kötetlenebb is,mintha ki kéne menni a gonosz és büdös emberek közé,gonosz és büdös csapolt sört iszogatni valami átlagos helyen,átlagos időben (lásd: nyitvatartás). Ezért aztán szemtől szemben meg sem tud szólalni,és a bővített mondatok a kvantumfizikával megegyező bonyodalmi szintet jelentenek,csakúgy,mint az összetett szavak.

A magázódást személytelennek tartja,ezért tegeződik mindenkivel.A tisztelet faszság - mondhatni.

Szokott csillezni (ezt nemrég hallottam...fiatalok a szórakozóhelyen külön-külön ücsörögnek,zenét hallgatnak telefonról,és befordulnak a kis világukba...közösségi program...jó,mi?).Használ ilyen szavakat,hogy méjnsztrím,meg átlagarc,esetleg kúl...bár ez már elég oldszkúl...pföjj!

Lekezelni nem szokott,köszönni is ritkán.A bemutatkozáskor természetesen a becenevét használja,vagy legfeljebb a keresztnevet.

Nem érdekli a politika,tehát nem szavaz,nem beszél róla,nem foglalkozik vele,magának úgyis mindegy,hiszen az olyan unalmas és érthetetlen dolog,hagyjuk a felnőttekre (harmincévesen is!).

Ha ön most magára ismert a szövegben,akkor egyrészt itt rossz helyen jár,másrészt vagy lője fejbe magát,vagy sürgősen kezdjen valamit az életével!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése