Menj Kapálni!

Ellene vagyok az interneten való művelődésnek,a számítógép előtt eltöltött hosszú óráknak.Akárki,aki ezt itt olvasgatja,ne tegye!Ha mégis olvasna,akkor nyomtassa ki,vagy körmölje le a kis kezével,tollal,papírra - a kézzelfogható dolgok sokkal többet érnek!
Ne legyen lusta,és ne legyen sóher!Ha már ingyen ide van pakolva minden,ennyit csak megér!

2014. november 12., szerda

Az önjelölt erényövek


Kedves férfitársaim! Foglaljanak helyet! Itt elől is van még hely, töltsük meg a termet. Köszönöm. Egy sokunkat érintő problémakör végett hívtam ide Önöket ehhez a cikkhez. Habár biztos lesznek a gyengébbik nem képviselői közül is olyanok, akik idetévednek, de mielőtt magukra ismernének, vagy elemi negációval felvértezve jelenetet rendeznének, arra kérem őket, hogy indulataikat visszafogva inkább vonjanak le annyi konzekvenciát, amennyit szükségesnek vélnek. Köszönöm. A továbbiakban az Ádámokhoz szólok.

Mely tényezők miatt nem jönnek össze leggyakrabban az egyéjszakás(ból akár több meghitt pillanattá terebélyesíthető) kalandok? Fogamzásgátló hiánya? A vörös ördög havibaj? A visszautasítás? A párkapcsolat?  Igen, ezek mind jelentősen gátolják az elérni kívánt célt, de hajlamosak vagyunk megfeledkezni egy kiemelten nagy problémaforrásról: az önjelölt erényövekről.

Hogy kicsit kézzelfoghatóvá tegyem kilétüket: ők kiszemeltjeink azon jó barátnői, akik testőrként kísérve szívünk és egyéb szerveink választott oldalbordáját, megakadályozzák annak hímneműekkel való interakcióját. Az önjelölt erényöv bizonyos szinten mindig rondább a barátnőjénél. Természetesen hosszú ideje egyedülálló, sokszor alacsony, molett, és alapvetően visel valamiféle anyáskodó, látens-leszbikus attitűdöt. Ezek az illuminált és vagy hajlandóságot mutató csinos nők mellett security-ző fásult jellemek az unalomig emlegetett közhelyes filozófiát hajkurásszák, miszerint: ha nekem szar, legyen másnak is fos. Kielégületlenségükbe beleszürkült középszerűségükben fürödve új életcéljukká nemesítik a férfiak kioktatással együtt járó lehámozását attraktívabb társaikról. Íme egy példa:

Férfitárs: Szia, mit iszunk?
Attraktív hölgy: Szia, hát…öö…az az igazság, hogy könnyen a fejembe száll…de akkor egy Jägert.
Önjelölt erényöv: Kata vagyok és hagyd békén a barátnőm! Nem iszik, és én sem.
Férfitárs: Veszem észre…

Ilyenkor a leleményes férfi kettőt hátralépve tovább szemléli az eseményeket, és amikor az önjelölt erényöv hatótávolságon kívülre esik (anyagcseréjük nekik is van), akkor igyekszik megszöktetni a hölgyet.

Férfitárs: Szia megint, figyelj szerintem itt hagyhatjuk a barátnődet, egyedül is jól fogja érezni magát.
Attraktív hölgy: Ó hát azt nem szabad… mégis csak a legjobb barátnőm...
Férfitárs: AKKOR KÚRJON MEG Ő! Tisztelettel.

Ha esetleg nem a fentihez hasonló szolidáris antiszex-et támogató hölggyel hoz össze a sors, akkor keressünk gyorsan búvóhelyet, vagy mozogjunk folyamatosan, ne álljunk le egyhelyben építeni ezt a gyorsan jött intim kapcsolatot, mert az erényövek csapatban is mozoghatnak komplett biztonsági rendszert kiépítve egy fesztivál, egy koncert, vagy akár egy szórakozóhely teljes területén. Jómagamat is többször rángattak ki hasonló szituációk közepette szépséges leányzók ajkából. Egy-két lopott csókot látva ezen hivatásos fapinák szabályosan átalakulnak koedukált rendezvényeket ellenző kollégiumi felügyelőkké.

Kedves férfitársaim! Ha továbbra sem teszünk semmit az önjelölt erényövek ellen, akkor óriási társadalmi destrukció áldozataivá válhatunk. Hová lesznek így a be nem kalkulált gyerekek? Már egy jó ízű másnapos megbánást sem élhet át az ember. Még hibázni sem hagyják, pedig az a jellemfejlődés fontos eleme.

Egy férfi csak akkor hámozza le barátját egy nőről, ha abból botrány, verekedés, vagy nagyobb konfliktus lesz, esetleg rivalizálnak. De itt mindig működhet az utólagos meggyőzés és az ittastársi bajtársiasság.  Egy jó barátnő véleményem szerint bele kell, hogy vigye barátnőjét a való életbe és meg kell látnia helyette is a lehetőségeket.

Ezekkel a gondolatokkal a fejemben sétálok a fesztivál területén, ahol már a hajnali utolsó koncertek zajlanak. Egy toi-toi tövében ismerős lány sír. Nem egy főnyeremény, de azért megkérdezem, hogy vajh mi a bánatának az oka. Könnyeit nyelve, szipogva válaszol:
- A barátnőmet biztosan épp most basszák valahol és nem tudtam megakadályozni!
-………………………a barátnődnek, valószínűleg jobb éjszakája van, mint neked.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése