Menj Kapálni!

Ellene vagyok az interneten való művelődésnek,a számítógép előtt eltöltött hosszú óráknak.Akárki,aki ezt itt olvasgatja,ne tegye!Ha mégis olvasna,akkor nyomtassa ki,vagy körmölje le a kis kezével,tollal,papírra - a kézzelfogható dolgok sokkal többet érnek!
Ne legyen lusta,és ne legyen sóher!Ha már ingyen ide van pakolva minden,ennyit csak megér!

2013. június 2., vasárnap

Az Ultraliberális Haladó Szellem kiáltványa

Ím elérkezett az idő! Oly sok év béklyóitól kívánjuk megszabadítani a szenvedő emberiséget: feketéket, sárgákat, barnákat, vöröseket és fehéreket egyaránt.

Ezennel kijelentjük –a magunk és mindenki más nevében, aki nem elég bátor hozzá, hogy kimondja, vagy csak nincs annyi esze hozzá, hogy felismerje, mint nekünk- hogy elutasítjuk az elavult hétköznapok és órák időbeli fasiszta rendszerét! Le a napokkal, hetekkel, hónapokkal! Mit nekünk az évek? Hasztalan múltbéli csökevények csupán, melyeknek immár semmi keresnivalója a mai haladó szellemű, felvilágosult világegyetemben.

Hiszen mi is az időrend valójában? Egyszerű: a katolikus egyház évezredes rabigájának napjainkig csörgő lánca, mely helyben toporgásra kárhoztatja lábfejeinket, fogva tartja bokánkat, s gátol bennünket a modern eszmék csodás útján előrehaladni!

Holmi egyház seggét nyalogató tollforgatók egykor papírra vetették: hogy biz az Jóisten 7(!!) nap alatt teremtette volt a világunkat. A materializmus nevében elutasítjuk ezt a nézetet! Hisz ha nincs Isten, akkor ez a hétnapos bilincs is fölösleges! Kinek kell tetszelegjen tovább egy mai, felvilágosult ember azzal, hogy holmi koholmány tiszteletére –ez alatt értjük a Biblia néven futó hazugsággyűjteményt- szoros időrendben legyen kénytelen napjait eltölteni? Hát nem ordít maga a szó, emberek: időREND! Törjük hát darabokra, láncaink utolsó maradványai ezek! Aztán, szabad emberek módjára mindenki kreáljon magának megfelelő időt!

Hé, te ott, ki a sarokban gubbasztasz egy zacskó marihuána (még nem teljesen legális, de már dolgozunk rajta!) fölött! Nem elég a 7? Legyen 8! Vagy akár 74! Ahogy tetszik.

Munkás barát, elvtárs! Nem bírod végigdolgozni a hetet? Akkor a 7 helyett legyen 3! Vagy egy! Szabad ember vagy, dönts hát magad sorsa felől! Hisz miről szól a szabad akarat, ha nem erről?

Továbbá: miért kéne a hónapok s az évek rabigáját magunkon viseljük? Le velük!

365 nap? Legyen kerek, legyen 100! Aztán 944. Mit számít?! Fasiszta csökevény, unalmasan ismétlődő cenzúrafattyú, mely megtiltja, hogy azt mondjuk: ma pedig január van, és 35 fok. Vagy íme, augusztusban havazik, avagy szeptemberben jön a Télapó (ezen jelkép liberálisabbra cserélésén is dolgozunk). Drága gyermekem, ha lusta vagy megtanulni a hónapok neveit (amihez jogod van), hát ne tedd! Nem kell, hogy neve, címkéje legyen mindennek.

Egy nap, 24 óra. Bagatell. Percek- fasizmus! Soviniszta, aktakukac matematikusok cárok, királyok, s császárok parancsszavára kreált rendteremtő mechanizmusai.

Hisz mire valók a percek, másodpercek, tizedek és órák? Hogy meghatározott rendbe tereljék az ember életét, ezáltal fosztva meg alapvető szabadságától. Időben kell beérni a munkahelyre. Időben fektetni a gyereket. Időre futni a száz métert. A kapitalista versenyszellem duzzasztógátjai, melyeknek pusztulni kell!

Az idő egyenlő a diktatúrával, fasizmussal.

Itt az idő(?) tenni ellene, törjük hát meg a faliórák s határidőnaplók önkényét!

Robbantsuk fel a köztéri toronyórákat, lőjük szitává szomszédunk fali kakukkos óráját, égessük fel a debreceni virágórát! Molotov-koktélt valamennyi papír-írószerboltba, újságosbódéba, ahol naptárt kapni! Hogy gyermekeink (kiket a teljes egyenjogúság nevében, s a nők védelmében spermabankok és lombikok által nemzünk majd) már egy tiszta, előítéletektől és az idő fasizmusától mentes világban nőhessenek fel – persze csak ha akarnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése